Fönsterbyte Dalarna

Vackra och energisnåla fönster

Fönster Dalarna

Fönsterbyte i Dalarna – en bra affär ur många aspekter

Har du ledsnat på dragiga fönster och för hög förbrukning av el? Låt oss byta dina fönster – ett mycket bra sätt att spara energi och pengar.

Fönster är fantastiska om du vill skapa ett behagligt klimat, hålla en behaglig värme inomhus och spara energi. Låt oss byta dina fönster i Dalarna till moderna energieffektiva varianter – genom att sätta in fönster med ett U-värde under 1,0 kan du sänka inomhustemperaturen med ett par grader.

U-värdet ett mått på energieffektivitet

U-värdet är ett mått på hur energieffektivt ett fönster är. Ju lägre värdet är, desto bättre är isoleringsförmågan. Äldre fönster har i de flesta fall ett U-värde mellan 2,8 och 3,0, ett modernt energieffektivt fönster har ett betydligt lägre värde på mellan 1,0 och 1,7.

Frågan är vilka fönster du ska byta till? Vi har ett brett utbud för våra kunder som siktar på att byta fönster i Dalarna. Vi hjälper dig att hitta rätt i vårt breda och kvalitativa utbud av fönster.

Lågt U-värde sparar energi

Aluminiumfönster är tåliga och kräver väldigt lite underhåll, de är dessutom mycket energieffektiva med låga U-värden. Du kan få våra aluminiumfönster i ett flertal estetiska och praktiska utföranden. Våra träfönster är mycket populära – detta klassiska material är fortfarande populärast i Sverige. Några av fördelarna med träfönster är att materialet är vackert, prisvärt och miljövänligt. Dessutom är moderna träfönster väldigt energisnåla och tål det tuffa nordiska klimatet mycket bra.

Kontakta oss för nya fönster i Dalarna

Kontakta oss om du bor i Dalarna och vill byta fönster. Vi har lång erfarenhet av branschen och tillverkar moderna fönster i trä och aluminium som är perfekt anpassade för svenskt klimat. Vi gör det enkelt för dig som kund när du är i behov av nya fönster. Du får kostnadsfri rådgivning, måttagning och montage – allt med kvalitetsgaranti.

Vi tillverkar och monterar även dörrar och har ett brett utbud fönstertillbehör. Våra ledord är trygghet, engagemang och långsiktighet. Välkommen till oss – experten på fönster i Dalarna!

 

Vackra och energieffektiva fönster